Noutăți | Oferte speciale | Obiective turistice

BUN VENIT!

Complexul hotelier ȘANDRU este situat la numai 1700 metri de magistrala rutieră E576, care face legătura între Nordul Moldovei și Transilvania.

Peisajul de vis, priveliștea legendarului Rarău, cu turnurile sale calcaroase, îmbrăcate de verdele pădurilor de brad, a pajiștilor din jur, vin sa completeze senzatia de relaxare și căldură oferită de interioarele hotelului.

Iarna bucovineană, cu zăpezile ei bogate, primăvara cu ale sale Sfinte Sărbători, rânduite aici poate mai frumos decât oriunde în România, apoi vara bogată și plină de ispite întâlnite la tot pasul în codrii Țării de Sus și toamna prelungă, însorită și îmbelșugată sunt tot atâtea motive de a ne trece pragul și a uita pentru câtva timp de alergătura și grijile zilnice.

Bazându-ne pe o dotare de calitate ridicată și pe facilități (fie ele naturale sau create de mâna omului), promitem că vom face tot ceea ce stă în puterile noastre pentru ca sejurul petrecut la Hotel Șandru să fie unul de neuitat, care să vă determine să reveniți oricând cu plăcere.

NOU! Pentru buna informare a turiștilor noștri, a apărut pe site oferta speciala de Revelion 2016
Copyright 2007/2009 - Hotel Sandru /// Proiect inițiat și întreținut de OVO-Media